Volkswagen’den geleceği yansıtan yeni konsept: VW ID. Code!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, gelecekteki modellerinin ön izlemesi olan VW ID. Code konseptinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Volkswagen tarafından Beijing Auto Show kapsamında tanıtılan yeni ID. Code konseptine baktığımızda aracın elektrikli Tiguan’a benzediğini görüyoruz. VW’nin Çin ve Avrupa ekibi tarafından ortak olarak geliştirilen konseptin markanın Çin’deki geleceğini yansıttığını söyleyebiliriz. Şirketin CEO’su Thomas Schäfer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“VW ID. Code, Volkswagen’in Çin’deki geleceğine bir bakış sunuyor: yeni bir tasarım, en son teknoloji ve Çinli müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine göre tasarlanmış kapsamlı bir marka deneyimi sunuyor. Çinli ortaklarımızla el ele vererek Çin’de yeni bir mobilite çağını başlatıyoruz.”

Önümüzdeki dönemde Çin’e özel olarak tamamen elektrikli bir SUV olarak tanıtılacak olan araca baktığımızda ID.2all ve Golf modellerinden çeşitli izler taşıdığını söyleyebiliriz. Entegre olarak yapay zeka asistanına sahip olan model, pek çok farklı bilgiyi sizlere sunabiliyor. 4. Seviye otonom sürüş özelliği sayesinde sürücüye ihtiyaç duymadan kendi başına gidebiliyor.

İç mekana geçtiğimizde ise oldukça fütüristik bir tasarım bizleri karşılıyor. Boydan boya uzanan multimedya ekranı ile orta bölümde havada konumlandırılan ekran ile araç, oldukça teknolojik gözüküyor. Tamamen elektrikli olan model, otonom sürüş modu sırasında koltukları 180 derece döndürmenize izin veriyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce araç nasıl olmuş? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu