Apple, iPhone 17 serisine yeni bir model ekleyecek: Slim!

Amerikan teknoloji devi Apple, 2025 yılında tanıtılacak olan iPhone 17 serisinde Slim adında yeni bir modele yer verecek.

Ünlü analist Jeff Pu tarafından aktarılanlara göre iPhone 17 serisiyle birlikte hayatımıza Slim modeli katılacak. Plus modelinin yerine alacak olan Slim, 6.7 inç yerine 6.6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Standart iPhone 17, 6.1 inçle karşımıza çıkacakken Pro ve Pro Max modelleri sırasıyla 6.3 ve 6.9 inçlik panellere sahip olacak.

iPhone 15 Pro ailesinde gördüğümüzün aksine Pro Max modeli dışındaki tüm cihazlarda geliştirilmiş bir alüminyum gövdeye yer verilecek. Pro Max modelinde ise titanyum bir kasa tercih edilecek. Bunlara ek olarak iPhone 17 Pro Max’te daha küçük bir Dinamik Ada bizlerin karşısına çıkacak. Diğer modellerde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Teknik tarafa gelirsek standart modellerde 8 GB RAM ve A18/A19 işlemcisi sunulacakken Pro modellerinden 12 GB RAM ve A19 Pro işlemcisi sunulacak. Ayrıca tüm cihazlarda 24 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya da yer verilecek. Daha öncesinde pek çok farklı analistin bu yönde açıklamaların yaptığını düşündüğümüzde 24 MP’lik kameranın seride olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Şimdilik Slim modeli de dahil olmak üzere iPhone 17’lerle ilgili ayrıntıları net olarak bilmiyoruz. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan yeni paylaşımlarla ayrıntılar belli olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu