Citroen, yenilenen ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu!

Otomotiv dünyasının yüksek seviye konfor ile fonksiyonelliği bir arada sunan temsilcisi Citroën, yenilenen hafif ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu. Markanın yenilenen hafif ticari araçları, binek araçları aratmayan konfor ve sürüş özellikleriyle gerek bireysel müşteriler gerekse KOBİ’ler olmak üzere farklı müşteri profillerine hitap ediyor.

Yeni Berlingo: Yenilenen Dış ve İç Tasarıma Eşlik Eden En Güncel Citroën Teknolojisi!

Yeni Berlingo, dış tasarım açısından radyatör ızgarasından tampon ve farlarına kadar tamamen değişti. Daha dik bir ön cephe, markanın en güncel tasarımını taşıyor. Böylece Berlingo daha karakteristik, dinamik ve güçlü bir görünüm sergiliyor. Berlingo’da yer alan yeni ön ızgara ve tampon tek bir bloktan oluşuyor ve ortasında yeni oval Citroën logosunu taşıyor. Yeni logonun her iki yanındaki siyah şerit, logodaki deseni yansıtıyor ve ayrıntılara verilen özeni gösteriyor. Citroën’in üç bölümlü ışık imzasına sahip yeni Eco-LED farları ile birleştiriyor. Yandan bakıldığında ise yeni 16 ve 17 inçlik alaşım jantlar dikkat çekiyor. Ayrıca Yeni Berlingo, mevcut Opak Beyaz, Çelik Gri ve Siyah renk seçeneklerine ek Azur Mavi ve Hâkî Yeşil ile iki yeni gövde rengine de sahip oldu. En üst donanım seviyesi olan Shine Bold donanımlı versiyonda ise tasarımı ve fonksiyonelliği artıran bir dizi özellik mevcut; açılabilir arka cam, gri renkli ön ve arka tampon koruma, sürücü kapısında XTR amblemi, dış tasarımda turuncu detaylar, gövde rengi ray kapağı ve iç mekânda mavi detaylar sunuluyor.

Yeni Berlingo, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni, yüksek verimliliğe sahip BlueHDi 130 HP dizel motor ile manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman seçeneklerini müşterilerin beğenisine sunuyor. Feel Bold, Shine ve Shine Bold olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle tüketicilerle buluşan Yeni Citroën Berlingo, Türkiye’de 1.090.000TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Spacetourer: Yoğun yaşam tarzını kolaylaştırıyor!

Yeni SpaceTourer’ın, Citroën’in marka kimliğiyle uyumlu yeni tasarımı, yeni marka logosu, yeni Titan Gri renk seçeneği ve 17 inçlik elmas kesim jantları daha modern ve güçlü bir görünümü beraberinde getiriyor. Yeni model yoğun yaşam tarzına sahip kullanıcılar veya transfer hizmeti veren işletme sahiplerinin günlük yaşamını kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Ön konsol, yeni 10 inçlik dokunmatik ekran ile ileri teknoloji vurgusu yaparken, optimize edilen depolama alanları kullanım kolaylığı sağlıyor. SpaceTourer’ın 10 inçlik dokunmatik ekran ile gelen yeni bilgi-eğlence sistemi ise çağın gereklerini fazlasıyla yerine getiriyor.

Yeni SpaceTourer, 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte güçlü ve verimli 180 HP BlueHDi dizel motorla Türkiye’de 1.650.000TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor. Yeni Spacetourer, kullanıcıların günlük gereksinimlerine en iyi şekilde cevap verirken, 9 kişiye kadar konforlu bir yolculuk sunuyor ve birden fazla oturma konfigürasyonuna imkân tanıyor. Böylece ister işiniz için, ister bireysel kullanım için olsun, modern yapısıyla farklı gereksinimlere cevap veriyor.

Yeni Jumpy Panelvan: Profesyonellerin hayatına konfor katıyor!

Citroën’in stil, çok yönlülük ve konforun üst düzeyde birleşimini sunan yeni ticari araç modeli yeni Jumpy Panelvan, Türkiye’de 1.130.000TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.  Segmentindeki en düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine sahip araçlardan biri olan ve bu sayede çok uygun işletim maliyetleri sağlayan Jumpy Panelvan’da yer alan 2.0L BlueHDi dizel motor, 6 ileri manuel (145 HP) ve 8 ileri otomatik (180 HP) şanzıman ile beraber sunuluyor.

Yeni Jumper: İddialı Tasarım!

Yeni Jumper, kendi segmentindeki benzersiz özelliklere, sürüş yardımcıları ve bağlanabilirlik yenilikleriyle, konforu tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Modelin motor yelpazesi de kapsamlı bir şekilde elden geçirildi. Böylece ticari araç sürücülerine daha fazla verimlilik ve daha düşük işletme maliyetleri sağlıyor. Yeni Jumper, 2 tona kadar taşıma kapasitesiyle Citroën’in en güçlü hafif ticari aracı olmayı sürdürüyor. Her gün optimum çalışma koşullarını sağlayan, binek otomobil seviyesinde bir dizi yenilikçi donanıma sahip.

Yeniden tasarlanan ve üstün kullanım kolaylığı sağlayan yeni Jumper, performans ve verimliliği birleştiren motorlarla donatılıyor. Yeni 2.2 dizel motor 140 HP ve 180 HP olmak üzere iki güç seçeneği ve yeni 6 ileri manuel şanzımanla sunuluyor. 180 HP versiyonunda ilk kez 8 kademeli otomatik şanzıman tercih edilebiliyor. Farklı gövde tipleriyle seçme özgürlüğü sağlayan yeni Jumper, profesyonellerin tüm gereksinimlerini karşılayan zengin bir gövde tipi çeşitliliğine sahip. 4,04 metrelik aks mesafesi ile sunulan panelvanlar, 13 ile 15m3 olmak üzere toplam 2 farklı yükleme hacmiyle, sunuluyor. Yeni Citroën Jumper, Türkiye’de 1.330.000TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu