Hibrit motorlu ilk Porsche 911, 28 Mayıs’ta tanıtılacak!

Alman otomobil üreticisi Porsche, yeni 911 serisini hibrit güç ünitesiyle birlikte 28 Mayıs’ta tanıtacağını duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre markanın ikonik serisi olan 911, yeni versiyonlarıyla 28 Mayıs’ta tanıtılacak. Yeni seride oldukça önemli bir değişiklik karşımıza çıkacak. Araçta ilk defa elektrik destekli bir hibrit ünitesi sunulacak. 911 ve 718 Modelleri Başkan Yardımcısı Frank Moser, açıklamasında şunları söyledi: “İkonumuzun 61 yıllık geçmişinde ilk kez yolda giden bir 911’e hibrit güç ünitesi ekliyoruz. Bu yenilikçi performans hibriti 911’i daha da dinamik hale getiriyor.”

Porsche tarafından yayınlanan son teaser videosunu göre hibrit sistem ayrı bir model olarak sunulmayacak. Bunun yerine standart 911 Carrera modellerinde hibrit bir üniteye yer verilecek. Şarj edilebilir hibrit olarak sunulmayacak olan model, son verilere göre Nürburgring’de 992 Carrera S’e göre 8.7 saniye daha hızlı bir tur gerçekleştirdi.

Porsche test pilotu ve marka elçisi Jörg Bergmeister, hibrit 911 ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Daha fazla yol tutuşa, çok daha fazla güce sahibiz ve performans hibritinin anlık tepkisi büyük bir avantaj.”

Yeni 911 modellerine dair daha fazla ayrıntı 28 Mayıs’ta ortaya çıkacak. Daha öncesinde belirtilenlere göre kısa vadede tamamen elektrikli bir 911 karşımıza çıkmayacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Porsche 911’lerde hibrit ünitenin sunulmasına gerek var mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu