HomePod, Türkiye’de satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı:

Amerikan teknoloji devi Apple, uzun zamandır yurt dışında satışını sürdürdüğü HomePod ailesini Türkiye’de de satışa sundu.

Şirket tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamayla birlikte modellerin 10 Mayıs itibariyle satışa sürüleceği açıklandı. Bugün itibariyle akıllı hoparlörler ülkemizde kullanıcılarla buluşmaya başladı. Apple’ın resmi sitesinde yer alan bilgiye göre HomePod, Gece Yarısı ve Beyaz renkleriyle 11.999 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Uygun fiyatlı olan HomePods mini ise Uzay Grisi, Mavi, Sarı, Beyaz ve Turuncu renkleriyle 3.999 TL’den satışa sunuldu. Satın alımla birlikte 6 ay boyunca Apple Music de kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

İçerisinde Apple’ın sanal asistanı olan Siri bulunduğu akıllı hoparlörler gelişmiş teknolojileriyle oldukça iyi bir ses deneyimi sunabiliyor. Özellikle önümüzdeki dönemde şirketin Siri’ye getireceği yeni yapay zeka özellikleriyle birlikte cihazların özellikleri daha da artacak.

Son dönemde dolaşan iddialara göre Apple, halihazırda yeni nesil HomePod üzerinde çalışmalar sürdürüyor. Analistlere göre şirket, yeni HomePod’u 2024 ile 2025 yılları arasında tanıtacak. Mevcut modellerin aksine 7 inç boyutunda LCD bir ekrana sahip olacak olan cihaz, daha fonksiyonel bir kullanım sunabilecek. Bir zamanlar üzerinde FaceTime konuşması yapmanızı sağlayacak bir kameranın olacağı belirtilse de şimdilik öyle bir iddia bulunmuyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Apple HomePod’ların fiyatları nasıl? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu