Intercity, İstanbul Park’ın tahliyesiyle ilgili açıklama yaptı!

Türkiye’nin önemli araç kiralama şirketlerinden biri olan Intercity, İstanbul Park ihalesi ve tahliyesiyle ilgili önemli bir açıklama yayınladı.

Intercity İstanbul Park sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda pistin tahliyesiyle ilgili bir durum olmadığı ve 6 Haziran’a kadar Formula 1 ile anlaşmalar imzalanmadığı takdirde ihalenin iptal edileceği belirtildi.

“Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2024 tarihinde yapılan Intercity İstanbul Park ihalesinin şartnamesine göre Formula 1 yarışları sözleşmesinin, pistin kira sözleşmesi imzalandıktan sonra 1 ay içinde imzalanması zorunludur. Formula 1 tarafı ile imzalanacak sözleşmenin, tesisin teslimi ile hiçbir ilgisi yoktur. İhale şartnamesinden ve tarafların beyanlarından hareketle, Formula 1 sözleşmesinin son imza tarihinin 6 Haziran 2024 olduğu açıktır.

Kendi kusurlarını ve beceriksizliklerini gizlemek isteyen çevrelerin beyanları sadece manipülasyondan ibarettir. Üst üste 2 yıl, tüm maliyetleri ve organizasyonu bizzat Intercity tarafından yapılan Formula 1 yarışlarının 30 yıl süre ile tekrar geri gelmesini elbette bizler de canı gönülden istiyor, tüm Türkiye gibi biz de, ihale şartnamesine göre, Formula 1 sözleşmesinin 6 Haziran 2024 tarihine kadar imzalanmasını, aksi halde ihalenin iptal edilmesini bekliyoruz.”

Kısacası bu açıklamaya bakılırsa Intercity, kısa süre içerisinde pist ihalesinin iptal edileceğini ve herhangi bir tahliyenin şimdilik söz konusu olmadığını belirtiyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu