Trend

iPhone 16 Pro için yeni renk seçeneği geliyor!

Amerikan teknoloji devi Apple, bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı iPhone 16 Pro serisinde yeni bir renk seçeneğine yer verecek.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından yapılan son paylaşıma göre Apple, Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone 16 Pro serisinde Mavi Titanyum renk seçeneğine yer vermeyecek. Bunun yerine Rose Titanyum seçeneği kullanıcılara sunulacak. Bu kapsamda iPhone 16 Pro’da siyah, beyaz, natürel ve rose titanyum renk seçenekleri karşımıza çıkacak.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus tarafında ise herhangi bir değişiklik yaşanmayacak. Bu da siyah, beyaz, yeşil, pembe ve mavi renk seçeneklerinin sunulacağı anlamına geliyor. Şu anda ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 16 serisinin standart modellerinin arka kamera tasarımında değişikliğe gidilecek. Bu kapsamda iPhone X’tekine benzer bir dizilim bizleri karşılayacak.

Pro modellerinin tasarımlarında ise büyük bir değişim yaşanmayacak. Ancak iPhone 16 Pro’da 6.1 inç yerine 6.3 inçlik, iPhone 16 Pro Max’te ise 6.7 inç yerine 6.9 inçlik paneller kullanılacak. İncelecek olan çerçeveler ile birlikte daha iyi bir ekran deneyimi sunulacak.

Tüm bunlara ek olarak tüm cihazlarda iPhone 15 Pro ailesinde karşımıza çıkan Eylem Düğmesi’ne yer verilecek. Ayrıca fotoğraf ve video çekimlerini kolaylaştıracak olan Deklanşör düğmesi de bizleri karşılayacak. Teknik tarafta ise A18 ailesinden işlemcilerin sunulması bekleniyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu