Samsung Galaxy S24 FE, yakın zamanda karşımıza çıkabilir!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un uygun fiyatlı telefon modellerinden biri olacak olan S24 FE yakın bir zaman içerisinde tanıtılabilir.

Tarun Vats tarafından yapılan son paylaşıma göre Samsung Galaxy S24 FE, ilk kez One UI testi sırasında ortaya çıktı. Samsung serverlarındaki bilgiye göre cihazın kodu SM-S721B olarak gözüküyor. Benzer bir cihaz daha öncesinde İngiltere operatör veri tabanında SM-S721U kod adıyla tespit edilmişti.

Bu da bizlere şirketin kısa bir süre içerisinde testleri tamamlayarak modeli satışa sunmayı planladığını gösteriyor. Son raporlara göre cihaz, Exynos 2400 işlemcisine sahip olacak. 4.500 mAh’lik bataryasıyla iyi bir pil ömrü sunacak olan model, OLED ekranıyla birlikte iyi bir görüntü kalitesi sunabilecek.

Şu anda Samsung’un uygun fiyatlı modeli olan Galaxy S23 FE, 26.999 TL’den başlayan fiyat etiketiyle ülkemizde satılıyor. 8 GB RAM ve 128 – 256 GB depolama seçenekleriyle tercih edilebilen model, 3 farklı arka kameraya sahip. Dinamik AMOLED 2X bir panelle karşımıza çıkan cihaz, Exynos 2.200 işlemcisi ve 4.500 mAh’lik bir bataryayla geliyor.

Şimdilik cihazın fiyatını bilmesek de Samsung Galaxy S23 FE’ye benzer bir fiyatla ülkemizde satışa sunulacağını düşünüyoruz. Yeni Galaxy AI özelliklerine de sahip olacak olan model, farklı yapay zeka özelliklerine de sahip olabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce cihaz nasıl olacak? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu