Trend

Apple Watch Series 10, farklı bir tasarıma sahip olmayabilir!

Amerikan teknoloji devi Apple, bu yıl içerisinde tanıtacağı Watch Series 10 modelinde tasarımsal olarak değişikliğe gitmeyebilir.

91mobiles tarafından paylaşılan son CAD görsellerine baktığımızda Apple Watch Series 10 modelinin daha öncesinde bahsedildiği gibi radikal bir tasarım değişikliğe sahip olmadığını görüyoruz. Series 9’un revize edilmiş bir versiyonu olan cihazda daha büyük bir kasa ve 2 inç boyutundaki ekran bizleri karşılıyor.

Belirtilenlere göre saatin gövdesi 46 mm x 39.7 mm x 11.6 mm’lik boyutlarla karşımıza çıkacak. Bu da bizlere cihazın 1.7 inçlik ekrana sahip olan Apple Watch Series 9’a kıyasla daha büyük, 1.93 inç ekrana sahip olan Ultra’dan biraz daha küçük olacağını gösteriyor. CAD resminde ayrıntılar belli olmadığı için ekranı çevreleyen çerçevelerin ne kadar kalınlıkta olduğu bilinmiyor.

Daha öncesinde ünlü analist Ming-Chi Kuo yaptığı paylaşımda Series 10 ile birlikte 41 – 45 mm yerine 45 – 49 mm’lik kasa seçeneklerinin sunulacağını belirtti. CAD görselleri Kuo’nun yaptığı paylaşımı doğruluyor. Digital Crown ve düğmelerin konumuna baktığımızda herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor. Ayrıca kordon tarafında da bir farklılık gözükmüyor. Bu da eski kayışlarınızı yeni saatinizde de aktif olarak kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Her ne kadar CAD resimlerinden bunları görsek de bazı kişilerin şirketin bant uyumluğunu bozacak ve radikal tasarıma sahip olan bir Apple Watch üzerinde çalıştığını belirtiyor. Belki de radikal tasarıma sahip ürün Series 10’un ardından tanıtılabilir.

Eylül ayında tanıtılacak olan akıllı saatlerin yeni sağlık sensörleri sayesinde hipertansiyonu ve uyku apnesini ölçebileceğini belirtiliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu