SWM’den uygun fiyatlı 7 kişilik SUV: G05 Pro!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markası, kısa süre önce giriş yaptığı Avrupa ve Türkiye pazarında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de ATMO Grubu’nun temsil ettiği marka, SUV modelleri G01, G01F ve G03F’in ardından şimdi de yeni D-SUV modeli G05 PRO’yu yollara çıkarıyor. Markanın 7 kişiye kadar yolculuk imkânısağlayabilen yeni modeli G05 PRO, Deluxe donanımlı manuel şanzımanlı veyaPremium donanımlı 7DCT çift kavramalı şanzımana sahip versiyonlarıyla sunulurken,1.299.000 TL’lik iddialı başlangıç fiyatıyla SWM bayilerinde yerini alıyor.

Hem günlük kullanım hem de uzun yolculuklar için konforlu bir yol arkadaşı!

Zarif İtalyan tasarımının geniş iç hacim ve konforla buluştuğu yeni G05 PRO, kalabalık ve uzun seyahatlerden, iş gezilerine kadar tüm yolculukları keyifli bir hale getirmek için birçok özellikle donatılıyor. Yeni 7 koltuklu G05 PRO, araca yüklenebilecek yüke ve yolcu sayısına göre değiştirilebilen 11 farklı koltuk kombinasyonu, ferah iç mekânı ve gelişmiş donanım seçenekleri ile uzun ya da kısa mesafe fark etmeksizin tüm sürüşleri keyifli hale getiriyor. G05 PRO, 4.750 mm uzunluğu, 2.750 mm aks mesafesi, 2.100 mm iç derinliği ve 1.920 litreye varan geniş bagaj hacmi ile farklı kullanım taleplerine karşılık verebilen fonksiyonel ve büyük SUV olarak dikkat çekiyor. Rakiplerine göre avantajlı boyutlara ve fiyatlara sahip olan yeni SWM G05 PRO, D-SUV segmentini hedefleyen kullanıcılara hitap ediyor. Şık ve sportif tasarımıyla öne çıkan yeni araç, büyük SUV hayali kuran fakat fiyatlarını yüksek bulan tüketiciler için de cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ayrıcalıklı hissettiren kaliteli iç mekân

SWM G05 PRO’da yer alan yenilikçi teknolojiler, 7 kişilik pratik bir SUV’un sahip olması gereken ve günlük yaşamı kolaylaştıran birçok özelliği bir arada sunuyor.Kullanımı kolay ve sezgisel 12” bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bilgi-eğlence sistemlerini destekleyerek çağın multimedya işlevlerini yerine getirebiliyor.

İç mekânda ileri seviye kalite hissiyatı için siyah perfore deri koltuklara yer veriliyor. Bu da iç döşemeyi şık ve sportif bir atmosferle dolduruyor. Özenle işlenmiş deri malzemeler, kalitesinin artmasına yardımcı olurken G05 PRO’nun yüksek kalite beklentilerini kolaylıkla karşılamasını sağlıyor. Yepyeni yıldız ışığı trim paneli isegökyüzündeki yıldızlar kadar parlak, süper lüks bir iç atmosfer yaratıyor. Sadece iç süslemenin dokusunu geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda iç süslemenin bir limuzin gibi yüksek kaliteyi göstermesini sağlıyor.

Standart olarak sunulan 6 adet Hi-Fi teknolojili hoparlör sistemi, üst düzey ses deneyimi sunarken, yolculukları daha keyifli bir hale getiriyor. Kalite ve konfor açısından gelişmiş bir deneyim sunan G05 PRO, LCD ekranlı dijital gösterge paneliyle bu deneyimi üst seviyelere taşıyor. Bu panel aracılığıyla sürücü, otomobille ilgili pek çok bilgiye ulaşılabiliyor.

Yüksek verimlilik ve kesintisiz sürüş keyfi

102kW/140 HP güç ve 212 Nm tork üretebilen, Alman teknolojisiyle geliştirilmiş ultra verimli motor, G05 PRO’nun konforlu ve keyif veren sürüş karakterini 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman seçenekleriyle birlikte sunuyor. 7 ileri DCT şanzıman sistemi, otoyol hızlarında bile verimliliğin en üst düzeye çıkmasını sağlıyor. Sarsıntısız ve konforlu vites geçişleriyle SUV konforunu düşük yakıt tüketimiyle sunan G05 PRO, İtalyan zarafetini sadece yüksek teknolojiyle değil aynı zamanda verimli bir SUV olmasıyla da öne çıkarıyor. SWM G05 PRO, uluslararası üst düzey modellerin yalıtım standartlarına uygun olarak, müşteriler için yüksek kaliteli izolasyona sahip konforlu bir araç olarak öne çıkıyor. Modelin kafes yapısına sahip şasisi, ön çarpışma önleyici kiriş ve yüksek mukavemetli malzemelerle güçlendiriliyor. Aracın 100 km/s süratle gittiği esnada frenleme mesafesi ise 39 m’den daha kısa bir mesafede gerçekleşiyor ve sıkışık trafikte beklenmedik sürprizlere karşı güvenli mesafe sağlıyor.

Modelde sunulan Start&Stop teknolojisi, aracın hareket etmediği anlarda motorun kapanmasını sağlarken hem çevre dostu bir sürüş imkânı sunuyor hem de gereksiz yakıt tüketimini ortadan kaldırıyor. SWM’nin yüksek sürüş keyfi sunan büyük SUV modeli G05 PRO, ülkemizde Deluxe ve Premium donanım seçenekleri ile satışa sunulurken hem fonksiyonellik hem de geniş yaşam alanı ihtiyaçlarına yanıt verebilen özelliklerini tüketicilerle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu