Uygun fiyatlı Apple Vision, bir iPhone veya Mac’e ihtiyaç duyabilir!

Amerikan teknoloji devi Apple, uygun fiyatlı Vision başlığının çalışabilmesi için bağlı bir iPhone veya Mac’e sahip olmanızı isteyecek.

Ünlü analist Mark Gurman tarafından Bloomberg’in Power On bülteninde yayınlanan son bilgilere göre Apple, yeni nesil Vision Pro’nun yerine uygun fiyatlı Vision başlığı için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şirket, N107 kod adlı yeni Vision Pro’ya kıyasla daha dar görüş açısına sahip uygun fiyatlı bir başlık prototipi üretti. Aktarılanlara göre prototip, Vision Pro’nun aksine çalışabilmek için bir iPhone veya Mac’e ihtiyaç duyacak.

Her ne kadar Vision Pro içerisinde bulunan kendi parçaları sayesinde tek başına çalışabilse de uygun fiyatlı başlıkta bu özelliğe yer verilmeyecek:

“N107’nin prototipleri Vision Pro’ya göre daha dar bir görüş alanına sahiptir. Şirket, cihazı bağlı bir Mac veya iPhone’a bağımlı hale getirmeyi düşünüyor. Bu, Apple’ın Vision Pro’yu tamamen bağımsız bir ürün haline getirmek için gereken işlem gücü ve bileşenlerden tasarruf etmesine olanak tanıyacak.”

Buna ek olarak Gurman, bülteninde uygun fiyatlı başlığın en erken 2025 yılının sonlarına doğru tanıtılacağını belirtti. Bir diğer taraftan ikinci nesil Vision Pro için de çalışmaların devam ettiğini ve en erken 2026’da karşımıza çıkabileceğini vurguladı.

Apple aynı zamanda Vision Pro’nun ikinci nesil versiyonu üzerinde de çalışıyor. Bu model dahili olarak N109 olarak adlandırılıyor. Mevcut modele çok benziyor ancak daha hızlı bir işlemci ve harici kameralarda iyileştirmeler içeriyor. Apple ayrıca ikinci sürümü daha hafif ve daha konforlu hale getirmenin yollarını da arıyor.”

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu