Trend

Hyundai’den makyajlı hot hatch: i30 N!

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, merakla beklenen makyajlı i30 N modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Genel olarak aracın tasarımına baktığımızda çok büyük bir değişiklik karşımıza çıkmıyor. Ön bölümde yer alan hava girişlerinin eskisine kıyasla daha keskin çizgilere sahip olduğunu görüyoruz. Buna ek olarak yeni eklenen kırmızı detaylar oldukça dikkat çekiyor. Yenilenen ızgaranın üzerinde yeni Hyundai modellerinden görmeye alışık olduğumuz mat gri logo yer alıyor. Ayrıca standart olarak araçta revize edilmiş 19 inçlik jantlar sunuluyor.

İç mekana geçtiğimizde ise bizleri yenilik olarak 10.25 inçlik dijital gösterge paneli karşılıyor. Orta bölümde yer alan 10.25 inçlik multimedya ekranında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Yenilenen süet, deri ve Alcantara N spor koltuklarla birlikte araç daha sportif gözüküyor. Güvenlik tarafına geldiğimizde ise araçta standart olarak Akıllı Hız Sınırı Asistanı gibi pek çok farklı sürüş destek sistemi sunuluyor.

Teknik tarafa geldiğimizde ise herhangi bir değişiklik karşımıza çıkmıyor. Araçta 2.0 litrelik turboşarjlı 4 silindirli bir ünite bulunuyor ve makyajlı i30 N 280 beygir güç ve 2.100 – 4.700 devir arasında 392 Nm tork üretebiliyor. Hot hatch hem 6 ileri manuel hem de 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla satın alınabiliyor. Hyundai i30 N şimdilik ülkemizde satılmıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu