Trend

Samsung Galaxy S25 Ultra, hızlı şarjda geride kalacak!

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Samsung Galaxy S25 Ultra, hızlı şarjda rakiplerinin gerisinde kalacak.

Ice Universe tarafından yapılan son paylaşıma göre önümüzdeki yıl tanıtımı gerçekleştirilecek olan Galaxy S25 Ultra’da bizleri 45W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh’lik bir batarya karşılayacak. Bu da cihazda S24 Ultra’ya kıyasla batarya tarafında herhangi bir değişikliğin gerçekleşmeyeceğini gösteriyor.

Son dönemde tanıtılan pek çok farklı Android telefonda 100W’ın üzerinde hızlı şarj imkanı sunuluyor. Bu sebeple şirketin amiral gemisi modelleri hızlı şarjda rakiplerinin gerisinde kalıyor. Diğer iddialara göre yeni Samsung Galaxy S25 Ultra, 8.4 mm’lik bir kalınlığa sahip olacak. Cihaz, S24 Ultra’ya kıyasla 0.2 mm inceltilecek. Ayrıca cihazın bir zamanlar adı kötüye çıkan ve üretimden kaldırılan Galaxy Note 7 kadar kavisli kenarlara sahip olacağı düşünülüyor.

Buna ek olarak yeni amiral gemisi modelin Samsung Galaxy S24 Ultra kadar avuç içini rahatsız etmeyeceği de söylenenler arasında. Zira X’te yapılan bazı paylaşımlara göre kılıfsız bir şekilde 10 dakikanın üzerinde kullanımlarda S24 Ultra avuç içinde çeşitli izler bırakıyor ve rahatsızlık veriyor.

Kamera tarafına gelindiğinde ise cihazda 200 MP’lik bir geniş açı, 50 MP’lik ultra geniş açı, 50 MP’lik 3x optik zoom ve 50 MP’lik 5x optik zoom sunan telefoto lenslere yer verileceği konuşuluyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu