Trend

Samsung’un en yeni katlanabilir telefonları ne kadar?

Bu yazımızda Samsung tarafından satışa sunulan yeni Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 katlanabilir telefon modellerinin fiyatlarını paylaştık.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Temmuz’da düzenlediği yeni Unpacked etkinliğinden en yeni katlanabilir telefonlarını tanıttı. Etkinlikte tanıtılan yeni Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 geçtiğimiz seneye kıyasla tasarımsal olarak büyük farklara sahip olmasalar da yeni yapay zeka özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı.

İşte Samsung’un en yeni katlanabilir telefonlarının fiyatları:

ModelVersiyonFiyat
Galaxy Z Fold 6512 GB Depolama – 12 GB RAM89.999 TL
Galaxy Z Fold 61 TB Depolama – 12 GB RAM98.999 TL
ModelVersiyonFiyat
Galaxy Z Flip 6256 GB Depolama – 12 GB RAM58.999 TL
Galaxy Z Flip 6512 GB Depolama – 12 GB RAM62.999 TL
ModelRenk Seçenekleri
Galaxy Z Fold 6Siyah ve Beyaz (İnternete Özel) – Gümüş, Pembe, Lacivert
Galaxy Z Flip 6Siyah ve Beyaz (İnternete Özel) – Mavi, Sarı, Mint Yeşili ve Gümüş

Şirketin sitesinde yer alan bilgilere göre ön sipariş kapsamında eski cihazınızı takas etmeniz durumunda Samsung Galaxy Z Fold 6‘da 8.000 TL’lik, Galaxy Z Flip 6‘da ise 6.000 TL’lik ek takas desteği sunuluyor. Ayrıca 1 yıllık Samsung Care+ ekran koruma sigortası ve kılıf da ön sipariş kapsamında hediye ediliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu