Peugeot Yeni 3008>
</a></div></div></div><!-- .tie-col /--><div id=

Yapay zeka destekli kulaklık: Samsung Galaxy Buds 3!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, düzenlediği Unpacked etkinliğinden yapay zeka destekli Galaxy Buds 3 serisi kablosuz kulaklıklarını duyurdu.

Galaxy AI’nin gücüyle, Galaxy Buds3 Serisi yeni bir iletişim deneyimi sunuyor. Yabancı dilde bir ders dinliyorsanız, Galaxy Z Fold6 veya Flip6 üzerinde Galaxy Buds3 Serisi kulaklıklarınızı takarak Dinleme modunda Sözlü Çevirmeni açabilirsiniz. Bu, Galaxy Buds’larınız aracılığıyla doğrudan çevrilen dersi duymanızı sağlar, çalışmalarınızda var olan dil engellerini ortadan kaldırır. Ayrıca, Sesli Komut aracılığıyla, kulaklıklara veya bağlı bir akıllı telefona manuel olarak dokunmadan sadece iki kelime söyleyerek müzik çalmayı veya durdurmayı kontrol edebilirsiniz. Ses, Uyarlanabilir Ekolayzer (EQ) ve Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile Gerçek Zamanlı olarak iç ve dış sesi analiz eden mikrofonlar aracılığıyla optimize edilebilir. Ve müzik dinliyorsanız, Galaxy Buds3 Pro, Adaptif Gürültü Kontrolü, Acil Durum Sireni , ve Voice Detect aracılığıyla manuel ayarlama yapmadan otomatik olarak optimal gürültü ve ses seviyesini ayarlamak için sürekli olarak ortam seslerini toplar ve tanımlar.

Çeşitli istatistik verilerine dayalı olarak geliştirilen Galaxy Buds3 Serisi, rahat bir uyum sunan yeni bir tasarımla geliyor. İkonik ışıklandırma yeni seriye şık bir görünüm kazandırırken aynı zamanda dikkat çeken ve incelikli bir tasarım örneği sunuyor. Işıklı premium bıçak tasarımı, Blade Lights sayesinde ultra şık ve modern görünümüyle sunarak tarz odaklı tüketicilere hitap ediyor. Bu yeni tasarım, kulaklık üzerine iki parmakla dokunarak veya yukarı-aşağı kaydırarak cihazı kontrol etmenizi sağlayarak daha  fizyolojik bir deneyim sunuyor, böylece aynı anda hem gündelik hayatta kolaylık hem de yeni ışıklı tasarımı ile premium bir kullanım deneyimi sunuyor.. Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro, amaca yönelik iki tasarım seçeneği sunuyor. Galaxy Buds3 Pro, sürükleyici ses deneyimi arayanlar için kanal tipi olarak tasarlanmışken, Buds3, cihazı çeşitli durumlarda gün içinde daha uzun süre kullanmak isteyenler için açık tipte tasarlanmıştır.

Samsung Galaxy Buds3 Pro, üstün bir ses deneyimi sunmak için gelişmiş donanıma sahip. Geliştirilmiş 2 yönlü hoparlörler sayesinde Galaxy Buds3 Pro, tüm frekans aralığı boyunca sesleri kapsamlı şekilde  sunmakla beraber sofistike ve hassas yüksek frekanslı ses üretimi için çift amplifikatörle kristal berraklığında bir ses deneyimi yaşatır. Ayrıca, Galaxy Buds3 Serisi Ultra Yüksek Kalite Ses sayesinde, yüksek çözünürlüklü ses kaynağını tasarlandığı gibi dinleyebilir ve her sesi olağanüstü ayrıntılarla keyifle dinleyebilirsiniz. Bu ses kalitesi seviyesi telefon görüşmelerinde de aynı şekilde korunuyor Machine learning teknolojisi sayesinde gürültülü ortamlarda gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmelerde sesinizi etkili bir şekilde iyileştirerek karşı tarafa aktarır. Süper Geniş Bant Görüşme özelliği ile akıllı telefonların yüksek kaliteli görüşmelerine benzer zengin ve doğal bir çağrı sunuyor.

Yeni Galaxy Buds 3, 4.499 TL’lik bir fiyat etiketiyle satın alınabilirken Galaxy Buds 3 Pro 6.999 TL’lik fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu