Yeni Tesla Model Y, kamuflajlı fotoğraflarıyla karşımızda!

Önümüzdeki dönemde piyasaya sürülmesi beklenen yeni Tesla Model Y, test edilirken casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda Juniper kod adlı yeni Tesla Model Y ortaya çıktı. Fotoğrafa baktığımızda Tesla’nın aracın ön ve arka bölümünü kapattığını görebiliyoruz. Örtüler sebebiyle ayrıntıları net olarak göremesek de büyük ihtimalle Model 3 benzeri bir değişiklik bizleri karşılayacak. Bu da araçta daha sportif bir far grubunun ve tamponunun bulunacağı anlamına geliyor. Arka tarafta da yeni C formlu stopları göreceğimizi düşünüyoruz.

Possible New Model Y sighting
byu/JacklJack inTeslaModelY

Bu değişikliklere ek olarak yeni jant seçeneklerinin de makyajla birlikte sunulması planlanıyor. İç mekana geçtiğimizde ise ambiyans aydınlatmalarıyla birlikte yeni direksiyon simidinin bizleri karşılayacağını düşünüyoruz. Ayrıca daha öncesinde sunulmayan koltuk havalandırma özelliğinin de makyajla birlikte sunulması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Tesla CEO’su Elon Musk, yaptığı açıklamada bu yıl içerisinde yeni Model Y’nin satışa sunulmayacağını belirtti. Bu da bizlere aracın 2025 yılı içerisinde satışa sunulacağını gösteriyor. Son dönemde hem ülkemizde hem de dünya genelinde oldukça beğeni toplayan Model Y, geçtiğimiz yıl dünyanın en çok satan otomobili olmayı başardı. Her ne kadar toplam elektrikli araç satışlarının yükselişinde düşüşler yaşansa da araç bu durumdan etkilenmedi.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni Tesla Model Y hangi özelliklere sahip olmalı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu