Trend

AirPods 4, iki farklı versiyonla bu yıl tanıtılacak!

Amerikan teknoloji devi Apple, sonbahar aylarında düzenleyeceği yeni etkinliğinde AirPods 4 modelini 2 farklı versiyonla tanıtmayı planlıyor.

Ünlü analist Mark Gurman tarafından yayınlanan Power On bültenine göre Apple, önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni AirPods 4’ü 2 farklı versiyonuyla tanıtacak. Hem başlangıç hem de orta segment olacak olan bu iki versiyon AirPods 2 ve AirPods 3 modellerinin yerini alacak.

Halihazırda Apple, 2019 yılında tanıttığı AirPods 2’nin satışını gerçekleştiriyor ve ülkemizde 5.249 TL’ye alıcı buluyor. 2021 yılında tanıtılan AirPods 3 ise AirPods 2’ye göre çeşitli güncellemeler ve uzamsal ses gibi özellikleriyle birlikte 6.799 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. 2 kablosuz kulaklık modeli de aktif gürültü engelleme özelliğiyle öne çıkan AirPods Pro 2’nin altında konumlanıyor.

Mark Gurman’a göre Apple, bu yıl tanıtacağı iki farklı AirPods 4 versiyonu ile eski modelleri satıştan kaldırmayı hedefliyor. 2 versiyonun da benzer tasarıma sahip olacağını söyleyen ünlü analist, aradaki en büyük farkın aktif gürültü engelleme özelliği olacağını belirtiyor. Bu da giriş seviyesi modelde aktif gürültü engelleme özelliğine yer verilmeyecekken orta segment modelde verileceği anlamına geliyor.

2 yeni AirPods versiyonunda da yeni güncellemeler sebebiyle USB-C girişine yer verilecek. Giriş seviyesi modelde kablosuz şarj özelliği sunulmayacakken üst versiyonda bu özellik sunulacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu