Trend

Apple, 9 Eylül etkinliğinde hangi ürünlerini tanıtacak?

Bu yazımızda sizlerle birlikte Apple tarafından 9 Eylül tarihinde düzenlenecek olan iPhone 16 etkinliğinde nelerin tanıtılacağına yakından bakacağız.

Son yayınlanan raporlara göre Amerikan teknoloji devi Apple, 9 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinliğinde ilk olarak iPhone 16 ve iPhone 16 Pro ailesinin tanıtımını gerçekleştirecek. Eski nesillerine kıyasla yeni işlemcilere ve yeni düğmelere sahip olacak olan cihazlar, şirketin yapay zeka özellikleri olan Apple Intelligence’ı destekleyecek ve bu sayede Android rakiplerinin gerisinde kalmayacak.

Bir diğer taraftan her yıl olduğu gibi yeni iPhone modelleriyle birlikte Apple Watch Series 10 ve Apple Watch Ultra 3 de karşımıza çıkacak. Daha büyük ekranlara, daha ince bir gövdeye ve yeni sağlık sensörlerine sahip olacak olan Apple Watch Series 10, bazı iddialara göre Apple Watch X olarak adlandırılacak.

Buna ek olarak uzun zamandır yenilenmeyi bekleyen AirPods modelleri için de güncelleme gelecek. Şirket, 2 farklı AirPods 4 versiyonu tanıtacak. Buna ek olarak şirketin yapay zeka çalışmaları ve yeni yapay zeka özellikleriyle ilgili bilgiler de verilecek.

Ünlü analist Mark Gurman’a göre bir sürpriz de etkinlikte bizleri karşılayabilir. 2021 yılından beri güncellemeyen iPad mini, Ekim ayında yapılacak olan etkinlik yerine 9 Eylül’deki etkinlikte tanıtılabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni iPhone modelleri nasıl olacak? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu