Trend

Samsung Galaxy S25 Ultra, ön yüzüyle karşımızda!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki yıl tanıtmayı planladığı yeni Galaxy S25 Ultra modelinin ön yüzü paylaşıldı.

X’te Ice Universe tarafından yapılan paylaşımda Samsung Galaxy S25 Ultra’nın ön yüzüne yer verildi. Fotoğrafa baktığımızda uzun süredir karşımıza çıkan Note serisine benzer tasarımın artık karşımıza çıkmayacağını görebiliyoruz. Özellikle son dönemde köşeli hatlar sebebiyle oldukça eleştirilen şirket, bunu düzeltebilmek adına yeni amiral gemisi modelinde yuvarlatılmış köşelere yer verecek. Daha ince çerçevelerle gelecek olan cihazda yuvarlak formlu bir kamera deliğine yer verilecek.

S Pen desteğine sahip olması beklenen yeni Samsung Galaxy S25 Ultra, Ice Universe tarafından daha öncesinde yapılan paylaşımlara göre 45W hızlı şarjı destekleyecek ve 5.000 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Hızlı şarj konusunda 100W’A kadar hızlı şarj desteği sunan Android rakiplerinin biraz gerisinde kalacak. 8.4 mm’lik bir kalınlığa sahip olacak olan model; 200 MP’lik bir ana kameraya, 50 MP’lik ultra geniş açılı kameraya, 3x optik zoom yapabilen 50 MP’lik ve 5x optik zoom sunabilen 50 MP’lik telefoto lenslere sahip olacak.

Ayrıca video tarafına geldiğimizde ise ana ve telefoto kameralarda yer alacak olan OIS ile birlikte 3 kamerada 4K 60 fps, 4K 120 fps ve 8K 30 fps video çekimi gerçekleştirilebilecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu