Trend

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim, Eylül ayında tanıtılacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy Z Fold 6 Slim katlanabilir akıllı telefon modelini önümüzdeki ay tanıtmayı planlıyor.

The Chosun Daily tarafından yapılan son paylaşıma Samsung, Galaxy Z Fold 6’nın daha ince versiyonu olacak olan Slim modelini 25 Eylül itibariyle Güney Kore’de satışa sunacak. Bugüne kadar markanın tanıtılmış en ince katlanabilir akıllı telefonu olacak olan Galaxy Z Fold 6 Slim, sadece 10 mm’nin biraz üzerinde bir kalınlığa sahip olacak. Zira Z Fold 6’nın 12.1 mm’lik bir kalınlığa sahip olduğunu düşündüğümüzde bu değerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Ekran tarafına geldiğimizde de bizleri bazı farklılıklar karşılayacak. Cihazın kapağında 6.5 inçlik bir ekrana yer verilecekken içeride 8 inçlik bir panel yer alacak. Bu sayede model, daha ince olmasına rağmen halihazırda satışta olan Samsung Galaxy Z Fold 6’dan (6.3 ve 7.6 inçlik ekranlar) daha büyük bir ekran sunabilecek.

Teknik tarafa geldiğimizde ise cihazın mevcut modelle benzer özellikleri taşıyacağı düşünülüyor. Büyük ihtimalle standart modelle Slim arasında ekran boyutu ve kalınlık dışında büyük farklılıklar bulunmayacak. 2.100 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olması beklenen model, ilk etapta sadece Güney Kore ve Çin pazarlarında satışa sunulabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce daha ince bir katlanabilir telefona gerek var mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu