Peugeot Yeni 3008>
</a></div></div></div><!-- .tie-col /--><div id=
Trend

AI destekli katlanabilir telefon: TECNO Phantom V Fold2 5G!

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, iş yerindeki profesyoneller ve içerik üreticiler için daha fazla verimlilik sağlayan, yapay zeka ile geliştirilmiş Phantom V Fold2 5G ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı. Büyük ekranlı katlanabilir cihazların inanılmaz olanaklarını kucaklayan bu akıllı telefon, fütüristik yapay zeka inovasyonuyla yükseltilmiş bir üretkenlik ve yaratıcılık merkezi olarak öne çıkıyor.

Yeni TECNO AI Suite, Yaratıcılığı ve Üretkenliği Artırıyor

PHANTOM V Fold2 5G’de yer alan TECNO AI, kullanıcıların mobil deneyiminin üretkenliğini ve yaratıcılığını önemli ölçüde artırıyor. İş verimliliğini artırmak, yaratıcılığı güçlendirmek ve günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan TECNO AI, kullanıcılar ve akıllı cihazları arasındaki ilişkiyi bir üst seviyeye çıkarmak için yapay zekanın potansiyelinden yararlanıyor.

PHANTOM V Fold2 5G, görüntüleme deneyimini geliştirmek için yapay zekayı da kullanıyor. TECNO’nun Evrensel Ton Teknolojisi, farklı cilt tonlarını daha doğru bir şekilde yakalamak için yapay zekayı kullanıyor. AIGC Portre, farklı temalar ve şablonlarla harika portre çekimlerine imza atıyor. Magic AI Eraser, kullanıcıların fotoğraflardan nesneleri kolayca çıkarmasını ve yüksek kaliteli düzenlemeler yapmasını sağlayarak fotoğraf düzenlemeyi ve sosyal medya paylaşımını basitleştirirken, One Click Cutout, nesneleri uzun bir basışla otomatik olarak tanıyıp çıkararak hızlı ve zahmetsiz görüntü paylaşımı sağlıyor.

Sürükleyici Çift Ekran ile Havacılık ve Uzay Sınıfı Menteşeler, Katlanabilir Mükemmelliğe İmza Atıyor

PHANTOM V Fold2 5G, açıldığında 120Hz 7,85 inçlik olağanüstü bir ana ekrana dönüşebilen klasik 120Hz 6,42 inç dış ekrana sahip. AMOLED FHD+ 3D mikro kavisli dış ekran, tek elle kullanım için mükemmel bir oran ortaya koyuyor. 21:9 en-boy oranı izleme keyfini yükseltirken, 1500Hz’e kadar anlık dokunmatik örnekleme üstün tepkisellik sağlıyor. 2160Hz yüksek frekanslı PWM karartma, göz yorgunluğunu azaltıyor.

Tablet benzeri çarpıcı ekranda sürükleyici eğlenceyi, rahat çalışmayı ve akıllı günlük çözümleri keşfetmek için cihazı açmanız yeterli. Büyük 2K+ çözünürlüklü AMOLED ekran, tek ve iki parmakla 360Hz dokunma örneklemeyi destekleyerek oyun gibi yüksek frekanslı dokunma senaryolarını daha akıcı ve keyifli hale getiriyor.

Güçlü Pil ve Ultra Şarj

PHANTOM V Fold2 5G, kategorisindeki en büyük kapasiteli ve en hızlı şarj olan bataryalardan biri ile donatıldı. Daha uzun kullanım süresi sağlayan cihazın 5750mAh Aircell pili, 9,22 saate kadar TikTok görüntülemeyi ve 19,03 saate kadar Facebook kaydırmasını destekliyor.

Cihaz, şarj sırasında daha az beklemek için 20 dakikadan daha kısa sürede %50 ve 50 dakikada %100 şarj sağlayan 70W Ultra Şarj özelliğine sahip. Gelişmiş şarj teknolojisi ayrıca 15W Hızlı Kablosuz Şarja izin vererek rahatlığı ve güvenliği artırmak için kablo ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Yeni PHANTOM V Kalem ile Büyük Ekran Daha Verimli

Kullanıcılar TECNO‘nun yeni kalemi PHANTOM V Pen’i satın alarak cihazla birlikte kullanabiliyor. Bu aksesuar PHANTOM V Fold2 5G’nin performansını önemli ölçüde artırarak onu bir üretkenlik merkezine dönüştürüyor. 10g ağırlığındaki kalem, kullanıcıların ek bir tablet veya bilgisayara ihtiyaç duymadan günlük görevlerini ve yaratıcı çalışmalarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Kalem üzerinde biri cihazın AI işlevlerine hızlı erişim sağlayan, diğeri sayfa çevirme, müzik kontrolü ve fotoğraf çekme gibi görevleri yerine getiren iki işlev tuşu bulunuyor.

Kalem, art arda 14 gün boyunca günlük 2 saate kadar kullanım sağlayan 80mAh bataryaya sahip olmanın yanında, 16x süper çözünürlük algoritması ve 0,0625 piksel hassasiyetle ultra hassas hareket sağlıyor.

Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemiyle Yeni Perspektifler Yakalayın

PHANTOM V Fold2 5G, üç adet 50MP kamera da dahil olmak üzere Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi ile amiral gemisi niteliğinde bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

50MP Ana Kamera, amiral gemisi düzeyinde büyük 1/1,3″ sensöre ve 1,2µm piksellere sahip. Bu sistem birçok premium akıllı telefonla karşılaştırılabilir görüntü kalitesi üretiyor ve kristal netliğinde gece çekimleri için düşük ışık performansını artırıyor. Ayrıca sabit ve canlı videolar için 30/60fps’de 4K/HDR Ultra Net video ve OIS Süper Titreme Önleyici Video özelliğine sahip. 50 MP Portre Kamerası, profesyonel yakın çekimler için altın odak uzaklığı kullanarak ve TECNO’nun kapsayıcı Evrensel Ton teknolojisi ile tamamlanarak 2x optik yakınlaştırma ve 20x dijital yakınlaştırma ile yüksek kaliteli portre fotoğrafları üretiyor. 50MP Ultra Geniş Kamera, yakınlaştırıldığında bile görüntü kalitesini koruyan epik geniş açılı çekimler yaparken, öne bakan iki 32MP Ön Kamera (dış ve ana ekranlarda) ayrıntılı özçekimler ve görüntülü aramalar için herhangi bir katlanabilir akıllı telefondaki en yüksek piksel sayısına sahip.

Katlanabilir bir cihaz olan PHANTOM V Fold2 5G, FreeCam Sistemi ile heyecan verici çekim olanakları dünyasının kapılarını aralıyor. Büyülü anları yakalayan yüksek kaliteli FreeCam Video’dan ses veya hareket komutları kullanılarak çekilen eller serbest FreeCam Selfie’lere kadar, kullanıcıların heyecan verici perspektifleri keşfetmek için cihazı 30-120 ° havada asılı kalma aralığıyla açmaları yeterli. FreeCam Timelapse ve FreeCam Long Exposure daha fazla seçenek sunarak tripod olmadan da inanılmaz çekimleri mümkün kılıyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu