Trend

Dyson’dan Bluetooth bağlantılı saç kurutma seti: Airwrap i.d.!

Dyson’ın ilk Bluetooth bağlantılı teknolojisi Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti, Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşuyor. Dünya çapında ödüle layık görülen ürün, artık daha kolay ve optimize şekillendirme için Bluetooth teknolojisine sahip. Kullanıcılar saç profillerini kişiselleştirebiliyor ve tek bir düğmeye basarak buklelerini otomatik olarak sarabiliyor, şekillendirebiliyor ve ayarlayabiliyor. Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti, yeni başlıklarıyla çok yönlülüğünü artırıyor ve yeni Konik Bukle Başlığı daha sıkı ve daha belirgin bukleler sunuyor.

Dyson mühendisleri, i.d. curl’ü makinenin başlıklarıyla kullanılmak üzere kişiselleştirilmiş bir şekillendirme programı olarak geliştirdi. MyDyson uygulamasında saç profilinizi saç tipi, saç uzunluğu ve şekillendirme derecesini içerecek şekilde programladıktan sonra size kusursuz bir şekillendirme rutini öneriliyor.  

Güç düğmesine bir kez basıldığında, i.d. curl mükemmel ve kalıcı bukleler için üç adımı etkinleştiriyor. Şekillendirme işlemini kusursuz hale getirmek için sarıyor, şekillendiriyor ve sabitliyor. Isı ve hava akımı, kullanıcının şekillendirme tercihlerine göre sezgisel olarak kontrol ediliyor.

Her stil için 19 başlık

Saç şekillendirme ve kurutma seti, Dyson tasarımı saklama kutusunda altı ek başlıkla birlikte geliyor. Ürünün yelpazesi içinde farklı saç ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olarak yumuşak düzleştirme fırçaları ve kurutucularla gelişmiş çok yönlülük için toplamda 19 farklı başlık bulunuyor. Kullanıcılar setlerini tamamlamak için farklı ek başlıkları ayrıca satın alabiliyor.

Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti

Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti, saç yapısı içindeki bağları değiştirmek için yalnızca ısıya güvenmeden, onları yeni bir stile dönüştürüyor. Hava kullanımı, ısı hasarını önleyerek buklede hacim elde etmeye yardımcı oluyor. Ürün, diğer Dyson güzellik ürünlerinde olduğu gibi Akıllı Isı Kontrolü özelliğine sahipken, sıcaklığı 150°C’nin altında tutarak saçın aşırı ısı hasarından korunmasına yardımcı oluyor ve tüm saç tiplerinde parlaklığı koruyor.

Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti, aşırı ısıya ihtiyaç duymadan hava ile şekillendiriyor

Şirket içi uzman bir ekip tarafından oluşturulan Dyson V9 dijital motor, Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma setine güç veriyor. Dyson’ın benzersiz şekillendirme başlıklarıyla birlikte bu motor, Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma setinin aşırı ısıya ihtiyaç duymadan havayla şekillendirilmesini sağlıyor.

Makinenizden en iyi şekilde yararlanın

Airwrap’inize düzenli bakım yapmak makinenin en iyi şekilde çalışmasını sağlıyor. Kullanıcılar artık MyDyson uygulaması aracılığıyla filtre durumlarını kontrol edebiliyor ve filtre temizleme ve arızalar için kılavuzları görüntüleyebiliyor, ayrıca makine üzerinde yanıp sönen beyaz bir LED de filtreyi temizleme zamanının geldiğini gösteriyor.

Doğrudan onu tasarlayıp üretenden satın alın

Yeni başlıklara sahip Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti 19.999 TL fiyatıyla Ceramic Patina ve Topaz veya Vinca Mavisi ve Topaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu