Trend

HONOR’dan en ince içe katlanabilir telefon: Magic V3!

Teknoloji markası HONOR, IFA 2024’te Magic V3 dünyanın en ince içe katlanabilir akıllı telefon modelinin lansmanını gerçekleştirdi.

Katlanabilir cihazların sınırlarını zorlamaya devam eden HONOR, gelişmiş dayanıklılık, pil, ekran ve yapay zekâ deneyimine sahip dünyanın en ince içe katlanabilir telefonu olan yepyeni HONOR Magic V3’ü küresel kullanıcılarla buluşturdu.

HONOR Magic V3, 9,2 mm’lik şık katlanmış kalınlığı ve sadece 226 g ağırlığındaki tüy kadar hafif gövdesiyle, amiral gemisi katlanmayan telefonların incelik ve ağırlığına rakip olarak en üst düzeyde taşınabilirlik sunuyor. Bu başarı, 19 yenilikçi malzemenin ve 114 mikro yapının titizlikle uygulanmasıyla elde edilerek katlanabilir cihazlarda yeni bir hassasiyet ve incelik dönemi başlatıyor. Kubbe şeklinde sekizgen bir kamera modülüne sahip olan HONOR Magic V3, kubbe yapılarının mimari güzelliğini kusursuz bir şekilde yansıtırken, elmas kesimi ile cihaza zarafet ve şıklık katıyor.

HONOR Magic V3’ün gövde malzemesinde kullanılan özel fiber, dayanıklılığı artırarak, diğer amiral gemisi telefonlara kıyasla darbe direncini 40 kat yükseltirken arka kapağın kalınlığını %30’dan fazla azaltıyor. Ayrıca, tescilli HONOR Süper Çelik Menteşe’ye sahip olan cihaz, 500.000 katlama döngüsüne kadar dayanıklılık gösteriyor ve prestijli SGS Dayanıklılık Sertifikasına sahip. HONOR Süper Zırhlı İç Ekran ve HONOR Çizilmez Nano Kristal Kalkan ile güçlendirilen HONOR Magic V3, günlük kullanımın zorluklarına karşı koyacak şekilde tasarlandı.

6,43 inç harici ekran ve 7,92 inç dahili katlanabilir ekran ile donatılan HONOR Magic V3, kullanıcılara keyifli bir görsel yolculuk sunan sürükleyici bir çift kullanım deneyimi sunuyor. Kullanıcı sağlığına ve konforuna odaklanan bu cihaz, dünyanın ilk AI Defocus Ekran teknolojisi, 4320Hz Risksiz PWM Karartma, Dinamik Karartma, Sirkadiyen Gece Ekranı ve Doğal Ton Ekranı gibi bir dizi yenilikçi göz konforu özelliğine sahip.

Ayrıca HONOR Magic V3, yıldırım hızında 66W Kablolu ve 50W Kablosuz HONOR SuperCharge ile desteklenen gelişmiş 5150mAh Üçüncü Nesil Silikon-karbon Batarya ile kullanıcıların kesintisiz ve stressiz bir mobil deneyim yaşatıyor. 50MP Periskop Telefoto Kamera, 50MP Ana Kamera ve 40MP Ultra Geniş Kameradan oluşan yenilikçi HONOR Falcon Kamera Sistemine sahip olan cihaz, çarpıcı akıllı telefon fotoğrafçılığı arayan kullanıcılar için benzersiz görüntüleme kalitesi ve çok yönlülük vaat ediyor.

HONOR Magic V3 aynı zamanda bir dizi akıllı özellik sunuyor. Bunlar arasında Katlanabilir Magic Portal’ın yanı sıra ışık hızında çekimler için HONOR AI Hareket Algılama ve portre iyileştirme için HONOR AI Portre Motoru gibi cihaz üzerinde yapay zekâ özellikli fotoğrafçılık özellikleri de yer alıyor. Google Cloud ile iş birliği yapan HONOR, HONOR AI Silgi, Yüz Yüze Çeviri ve HONOR Notes’taki Çeviri araçları da dahil olmak üzere, kullanıcıların genel verimliliği artırmalarını sağlamak için Google’ın AI modelleri ve Bulut teknolojileri tarafından desteklenen bir dizi üretkenlik özelliğini zenginleştiriyor. Bunlar, HONOR’un iş dünyası ve profesyonel kullanıcıların değişen taleplerini karşılayan, yapay zekâ destekli yeni birçok yönlülük ve üretkenlik çağı vaadini yerine getiriyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu