Trend

HONOR’dan hafif ve ince dizüstü bilgisayar: MagicBook Art 14!

Teknoloji markası HONOR, IFA 2024’te yeni MagicBook Art 14 dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi.

HONOR MagicBook Art 14, dizüstü bilgisayar endüstrisinde çığır açan bir sıçramayı temsil ediyor ve insan merkezli yeniliği güçlü yeteneklerle birleştirerek geleneksel dizüstü bilgisayar deneyimini dönüştürüyor.

Asma Yaprağı Eğrileri Tasarımı ve Saten Emaye Püskürtme Teknolojisini sergileyen bu dizüstü bilgisayar, benzersiz üretkenlik ve kullanıcı deneyimi sunan güçlü donanım ve yazılım çözümlerine ek olarak en son platform düzeyinde yapay zeka özelliklerini barındıran hafif bir mühendislik harikası. Hafiflik ve incelik özelliklerini akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara taşıyan HONOR, şimdiye kadarki en hafif ve en ince AIPC’yi piyasaya sunuyor. HONOR MagicBook Art 14, öncü Topoloji Hafif Yapısını sergileyerek yalnızca yaklaşık 1 kg ağırlığında ve 10 mm inceliğinde bir tasarıma sahip. Magnezyum alaşım gövdesi ve titanyum klavyesiyle bu dizüstü bilgisayar, hafiflik ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Sektör lideri Modüler Kamera Tasarımını entegre eden dizüstü bilgisayar, gizliliği ve uyarlanabilirliği artıran, daha geniş ve sürükleyici bir görsel yolculuğa çıkaran manyetik bir yapılandırma sunuyor. HONOR MagicBook Art 14, kristal netliğinde 3.1K çözünürlüğe sahip 14.6 inçlik büyüleyici bir HONOR FullView Dokunmatik Ekrana sahip. 97’lik olağanüstü ekran-gövde oranı ile 14 inçlik dizüstü bilgisayarlar arasında en büyüğü olan bu ürün, sürükleyici ve zenginleştirici bir izleme deneyimini garanti ediyor. HONOR’un kullanıcıların sağlığına olan bağlılığını gösteren ekran, 4320 Yüksek Frekanslı PWM Karartma gibi sektörün en önde gelen göz koruma teknolojileriyle donatılmanın, yanı sıra Dinamik Karartma teknolojisi ve E-kitap Modu ile rahat ve güvenli bir izleme deneyimi sağlıyor.

Microsoft ile iş birliği içinde HONOR MagicBook Art 14, kullanıcılara Akıllı E-posta Yönetimi, Veri içgörüsü ve görselleştirme ve Gerçek Zamanlı Transkripsiyon ve Özetleme gibi gelişmiş Copilot özelliklerine erişim sunarak üretkenliği ve verimliliği artırıyor. Güç verimliliğini daha da artıran dizüstü bilgisayar, kullanıcı davranışını analiz ederek ve performans stratejilerini hassas bir şekilde ayarlayarak güç tüketimini optimize eden ve güçlü ancak güvenilir bir dizüstü bilgisayar deneyimini garanti eden yapay zekâ destekli OS Turbo 3.0 özelliğini barındırıyor. HONOR’un Uzamsal Ses Teknolojisi ve yapay zekâ bilgi işlem gücü tarafından yönlendirilen HONOR MagicBook Art 14, ses mükemmelliğini yeniden tanımlıyor. Bu teknoloji, gerçekçi bir ses ortamı oluşturmak için Uzamsal Yeniden Yapılandırma ve Ses Kalitesi Dengelemeyi birleştiriyor. Gelişmiş AI algoritmalarıyla birlikte Çift Yönlü Geliştirilmiş Mikrofon Tasarımı, her koşulda üstün ses yakalama ve gürültü azaltma sağlayarak grup toplantıları ve görüşmeler gibi senaryolar için mükemmel ve kullanıcıların yüksek bir iletişim ve iş birliği deneyiminin keyfini çıkarmasına yardımcı oluyor.

Yüksek performanslı Intel Core Ultra 7 İşlemci 155H ile güçlendirilen, HONOR MagicBook Art 14, altı performans çekirdeği, sekiz verimli çekirdek ve cihazı 4,8 GHz’e kadar turbo yükseltebilen iki düşük güç tüketimli çekirdekten oluşan heterojen bir çekirdek yapısını benimsiyor. Bu sayede, dizüstü bilgisayar zorlu görevleri başarıyla yerine getirirken pil tasarrufu sağlayan mükemmel çoklu görev performansını verimli bir şekilde sunuyor.

GPU performansında iki kat artış ve yapay zeka performansında %70’lik bir iyileşme sergileyen HONOR MagicBook Art 14, yüksek performanslı dizüstü bilgisayar deneyimi arayan kullanıcılar için güvenilir bir seçim haline geliyor. Çok yönlülüğünü artıran bu dizüstü bilgisayar, Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI ve 3,5 mm Kulaklık/Mikrofon girişi gibi çeşitli bağlantı noktalarıyla donatılmış olup, genel rahatlığı artırarak sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, Heterojen Pil Tasarımına sahip olan HONOR MagicBook Art 14 Serisi, alan kullanımını %30 oranında artırırken, 60Wh kapasitesiyle pil ömrünü uzatan güçlü bir performans sağlıyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu