Trend

Yeni Apple Watch Series 10 tanıtıldı! İşte özellikleri:

Apple tarafından bu akşam düzenlenen etkinlikle birlikte uzun zamandır merakla beklediğimiz Apple Watch Series 10 tanıtıldı ve akıllı saatlerin özellikleri ortaya çıktı.

İlk olarak yeni Apple Watch Series 10 modelinin tasarımına baktığımızda bizleri eskisine kıyasla daha ince bir gövde karşılıyor. Geniş açı OLED adı verilen daha büyük bir ekrana sahip olan cihaz, yeni teknolojisi sayesinde pek çok farklı açıdan net bir şekilde gözükebiliyor. Ayrıca büyük ekranı sayesinde yazı karakterleri herhangi bir kayıp olmadan büyütülebiliyor. Ayrıca klavye kullanılarak mesaj da gönderilebiliyor.

Yeni eklenen parlak siyah gövde rengiyle karşımıza çıkan cihaz, eski modellerdekinin aksine yerleşik hoparlöründen müzik çalabiliyor. Bu sayede istediğiniz zamanda herhangi bir AirPods’a sahip olmadan çeşitli müzikleri ve programları Apple Watch Series 10 üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

Alüminyum gövde tipine ek olarak Titanyum gövde tipini de sahip olan yeni akıllı saat modelinde şirketin en yeni işlemcisi olan S10’a yer veriliyor. Yeni S10 ile birlikte cihazda pek çok farklı Apple Intelligence özelliği kullanılabiliyor.

Sağlık tarafında ise yeni modelde daha öncesinde yayınlanan sızıntılarda da aktarıldığı gibi uyku apnesi özelliğine yer veriliyor. Bu özellik sayesinde uyku apnesinin tespiti ve takibi oldukça kolaylaşıyor.

20 Eylül’de satışa sunulacağı belirtilen ve 18 saat pil ömrü sunabilen cihaz, 399 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu