Trend

Yeni JBL Tour Pro 3, Türkiye’de satışa sunuldu!

JBL, müzikseverlerin beklentilerini yeniden tanımlayan yeni kulaklık modeli JBL Tour Pro 3’ü Türkiye’de sunmaktan gurur duyuyor. Müzik, film ve oyunlarınız için sürükleyici bir deneyim arıyorsanız, JBL Tour Pro 3, en akıllı ve en yenilikçi True Wireless kulaklık olarak size eşlik etmeye hazır.

Yeni Nesil Akıllı Şarj Kutusu İle Gücünüzü Yeniden Keşfedin

JBL Tour Pro 3’ün fark yaratan özelliği, yeniden tasarlanmış Akıllı Şarj Kutusu Dokunmatik ekrana sahip bu yenilikçi şarj kutusu, telefonunuza ihtiyaç duymadan müzik deneyiminizi yönetmenizi sağlıyor. Spotify’a doğrudan erişim, aramaların kontrolü ve hatta kişisel fotoğrafınızla kutuyu özelleştirme imkanı sunan bu özellik, müzik keyfini hiç olmadığı kadar kişisel hale getiriyor.

Her Yerde Eğlence İçin Akıllı Şarj Kutusunu Kullanın

JBL Tour Pro 3’ün öne çıkan özelliklerinden biri olan Akıllı Şarj Kutusu, TV’nize, spor salonundaki koşu bandındaki ekranlı cihazlara ya da uçak yolculuklarınızda koltuk arkasındaki ekranlara kablosuz olarak bağlanmanıza olanak tanır. Ayrıca, AUX veya USB-C bağlantısı ile pratik bir şekilde bu cihazlarla bağlantı kurabilirsiniz. Bağlanmak için yalnızca iki adet birlikte verilen ses kablosundan birini kullanmanız yeterli. Auracast butonuyla izlediğiniz veya dinlediğiniz içeriği yakındaki cihazlarla paylaşabilir ve her an kesintisiz müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu yenilikçi şarj kutusu, ses deneyiminizi gittiğiniz her yerde zenginleştirir.

JBL Spatial 360 Sesi İle Müzikte Kaybolun

JBL Tour Pro 3, JBL Spatial 360 sesi ve kafa izleme teknolojisi ile müzik, film ve oyunlarınızı üç boyutlu bir deneyime dönüştürüyor. Sesin her bir nota ve vuruşunu hissetmek isteyenler için, bu kulaklık sizi gerçek dünyanın ötesine taşıyacak.

Kişisel Ses Deneyiminizi Şekillendirin

Personi-Fi 3.0 ile JBL Tour Pro 3, sadece size özel bir ses deneyimi sunuyor. Dinleme alışkanlıklarınıza göre şekillenen ses profili, müziklerinizi tam istediğiniz gibi duyacaksınız. Ayrıca, Akıllı Konuşma ve Akıllı Ortam özellikleri sayesinde, çevrenizle olan etkileşiminizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

44 Saat Kesintisiz Müzik Keyfi

ANC kapalıyken 11 saat (33 saat şarj kutusunda) veya ANC açıkken 8 saat (24 saat şarj kutusunda) keyfini çıkarın. Ve her zaman hızlı 10 dakikalık hız şarjı ile ek üç saat dinleme süresi elde edebilirsiniz. JBL Tour Pro 3 kablosuz olarak şarj edilebilir.

Yeni Nesil Kablosuz Bağlantı Deneyimi

JBL Tour Pro 3, en son teknoloji Bluetooth 5.3 ile donatılarak daha güçlü ve güvenilir bir kablosuz bağlantı sunuyor. Bu sayede, kablosuz bağlantı deneyiminiz en üst düzeye çıkıyor. Ayrıca Auracast destekli akıllı şarj kutusu ile sesinizi çevrenizdeki kişilerle kolayca paylaşmanıza olanak sağlıyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu