Trend

Samsung, Galaxy Z Fold 6 Ultra için çalışmalarını sürdürüyor!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi katlanabilir modeli olacak olan Galaxy Z Fold 6 Ultra için çalışmalarını sürdürüyor.

GalaxyClub tarafından yapılan paylaşıma göre Samsung, yeni Galaxy Z Fold 6 Ultra’yı SM-F958N kod adıyla test ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan paylaşımlarda şirketin projeyi iptal ettiği belirtilse de şirketin serverlarında yer alan yeni kod adı modelin geliştirilmesinin devam ettiğini bizlere gösteriyor.

Buna ek olarak bazı iddialara göre cihaz sadece belli bölgelerde satışa sunulacak. Teknik tarafa gelirsek yeni Galaxy Z Fold 6 Ultra, mevcut modele kıyasla daha ince bir gövdeye sahip olacak. S Pen desteğine sahip olmayacağı düşünülen modelin Snadragon 8 Gen 3 işlemcisine sahip olması bekleniyor.

Her ne kadar Ultra ile birlikte daha üst düzey bir katlanabilir model karşımıza çıkacak olsa da mevcut model de oldukça iyi özellikler sunuyor. Şirketin yeni duyurduğu Galaxy AI özelliklerine sahip olan Galaxy Z Fold 6, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 7.6 inçlik ana ve 6.3 inçlik kapak ekranıyla oldukça iyi bir deneyim sunuyor. Arka tarafta 3 kamera sunan modelin ön bölümünde de 2 farklı kamera bulunuyor.

4273 mAh’lik bir bataryaya sahip olan model, 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj imkanı sunuyor. 12 GB RAM’e sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 6, 512 GB’lık ve 1 TB’lık depolama seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu