Tesla’da yeni versiyon sürprizi! 10 bin dolar ucuzladı!

Uzun menzilli versiyona göre yaklaşık 10.000 dolar daha ucuz olan Standart menzilli versiyon seçenekler arasına eklendi.

Yapılan paylaşımlara göre Tesla, Kuzey Amerika’da Model S/X için uygun fiyatlı Standart menzilli versiyonu satışa sundu.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara göre şirket, Model S/X için Uzun menzilli versiyona göre yaklaşık 10.000 dolar daha ucuz olan Standart menzilli versiyonu piyasaya sürdü. Tesla‘nın web sitesinde yer alan bilgilere göre Model S Standart Range 515 km menzil sunuyor ve 0-96 km/sa hızlanmasını sadece 3.7 saniyede tamamlayabiliyor. Araç, 78.490 dolarlık fiyat etiketiyle bizlerin karşısına çıkıyor.

Model X Standart Range ise 432 km menzil sunabiliyor ve 0-96 km/sa hızlanmasını sadece 4.4 saniyede tamamlayabiliyor. Araç, 88.490 dolarlık fiyat etiketiyle bizlerin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda elektrikli otomobil üreticileri araçların fiyatlarını düşürerek araçlarını daha fazla kişilere ulaştırmayı hedefliyor. Tesla da Model S/X için bu tarz bir hamle yaparak satışlarını artırmayı hedefliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu