Samsung SmartTag 2’yi Ekim ayında tanıtacak!

Yapılan son paylaşımlara göre yeni SmartTag 2, Samsung tarafından Ekim ayında tanıtılacak.

Aktarılan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi Ekim ayında taşınabilir takip cihazı SmartTag’in 2. versiyonunu tanıtacak. Şimdilik tanıtımla ilgili net bir bilgi bilinmese de geçtiğimiz günlerde yeni Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE modellerinin Ekim ayında tanıtılabileceği aktarıldı. Belki de marka, düzenleyeceği bir etkinlik bu 3 cihazın tanıtımını birlikte gerçekleştirebilir.

Yapılan paylaşımlara göre yeni SmartTag 2, beyaz ve siyah renklerinde bizlerin karşısına çıkacak. Daha öncesinde daha kenarları yumuşatılmış bir kare şekline sahip olan cihazın bu sefer oval bir şekle sahip olması bekleniyor. Fotoğraflara göre üst tarafta yuvarlak bir boşluk yer alacakken alt bölümde cihazın teknik parçaları yer alacak. Ultra geniş bant aralığına (UWB) desteğine sahip olması beklenen cihazın Find My Device ağıyla bağlantılı olarak çalışması bekleniyor.

Mobile Fun tarafından aktarılanlara göre takipçiler yaklaşık 54 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart SmartTag ilk olarak ABD’de 29.99 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşmuştu.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu