Apple’dan uygun fiyatlı yeni bir MacBook geliyor!

Yeni bir rapora göre Apple, önümüzdeki dönemde eğitim amaçlı kullanılabilen Chromebook rakibi uygun fiyatlı bir MacBook modeli piyasaya sürecek.

Digitimes tarafından edinilen bilgilere göre Amerikan teknoloji devi Apple, eğitim amaçlı kullanılabilecek uygun fiyatlı bir MacBook’u piyasaya sürmeyi planlıyor. Endüstriden edinilen bilgilere göre model, şirketin en uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarı olacak ve MacBook Air serisinin altında konumlanacak. Cihazda uygun fiyatlı materyaller kullanılacak.

Aktarılanlara göre Apple, yeni MacBook modelini yeni bir seri olarak duyurmayı planlıyor. Bu da MacBook, MacBook Air ve MacBook Pro olarak 3 farklı seri göreceğimiz anlamına geliyor. Digitimes’a göre şimdilik Apple tarafından üretilmesi planlanan cihaz kısa bir süre içerisinde piyasaya sürülmeyecek. İddialara göre Chromebook rakibi cihaz 2024 yılının 2. yarısında tanıtılacak.

Bugüne kadar Amerikan teknoloji devi eğitimler için MacBook Air ve iPad modellerini kullandı. Bu zamana kadar neden herhangi bir cihaz üretmeyi planlamadığı hala bilinmiyor. Digitimes bu zamana kadar Apple tahminlerinin bazılarında yanıldığı için iddianın ne kadar gerçek olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak şirketin bu tarz uygun fiyatlı bir MacBook modeli piyasaya sürmesinin pek çok kişinin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Zira MacBook modelleri genellikle pahalı olmaları sebebiyle bazı müşteriler tarafından tercih edilmiyor. Belki yeni bir modelle marka, müşterilerinin sayısını artırabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu