Trend

iPhone 16 Pro için yeni renk seçeneği geliyor: Rose Titanyum!

Amerikan teknoloji devi Apple, sonbahar aylarında tanıtacağı iPhone 16 Pro serisinde yeni bir Rose renk seçeneğine yer verecek.

OvO tarafından Weibo’da yapılan son paylaşıma göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’te Rose renk seçeneğine yer verilecek. Aktarılanlara göre sunulacak olan Rose renk seçeneği iPhone 6s’te karşımıza çıkan Rose Gold gibi olmayacak. Rose Titanyum olarak geçecek yeni renk seçeneği standart pembe rengine göre daha koyu ve hafif olacak.

Son paylaşımlara göre Rose Titanyum rengi bu yıl iPhone 15 Pro ailesinde sunulan Mavi Titanyum renginin yerini alacak. Bu değişikle birlikte iPhone 16 Pro ve Pro Max serisinde Siyah, Beyaz, Natürel ve Rose Titanyum renk seçenekleri sunulacak. Bu paylaşımla birlikte geçtiğimiz günlerde Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan Rose Titanyum iddiası oldukça kuvvetlenmiş oldu.

iPhone 16 ailesine geldiğimizde bu yıl tüm cihazlarda “Capture” butonuna ve Aksiyon düğmesine yer verilecek. Yeni “Capture” butonu ile daha profesyonel bir şekilde fotoğraf çekimi gerçekleştirilebilecek. Standart iPhone 16 serisinde 6.1 ve 6.7 inçlik ekran seçenekleri sunulacakken iPhone 16 Pro ailesinde 6.3 ve 6.9 inçlik daha büyük ekran seçenekleri sunulacak. Performans tarafında ise tüm seride A18 serisinden işlemcilerin yer alması bekleniyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce iPhone 16’da hangi renk seçeneği sunulmalı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu