X (eski Twitter), gelir paylaşım modelinde değişikliğe gitti!

Değişiklikle birlikte gelir paylaşım sisteminin gereklilikleri azaltıldı.

X (Twitter) tarafından yapılan son paylaşıma göre gelir paylaşma sisteminin gereklilikleri düşürülerek daha fazla kişinin platformdan para kazanması sağlanacak.

X tarafından yapılan son açıklamaya göre bundan böyle son 3 ayda 15 milyon yerine 5 milyon gösterim alan hesaplar da artık gelir paylaşma sistemi üzerinden para kazanabilecek. Buna ek olarak şirket, Minimum ödeme tutarını 50 dolardan 10 dolara düşürerek daha fazla kişiye ödeme yapacaklarını da belirtti.

Bu gerekliliklere ek olarak X Premium üyesi olan ve 500 takipçiye sahip olan hesaplar uygulama üzerinden gelir elde edebilecek. Platformun sahibi Elon Musk, yaptığı paylaşımlarda gerekliliklerdeki düşürülme sayesinde uygulamayı aktif olarak kullanan kişilerin üyelik paralarının bedavaya getirebileceğini vurguladı.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu