Anker, akıllı tartı ailesiyle kilonuzu hassas ölçmenize yardımcı oluyor!

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, eufy Smart Scale P2 ve eufy Smart Scale P2 Pro ile sağlığınızı düşünüyor. eufy Smart Scale P2 ağırlık, vücut yağı, BMI, kas ve kemik kütlesi dahil 15 ölçüm yapabilirken; eufy Smart Scale P2 Pro bütün bu ölçümlere ek olarak kalp atış hızını da ölçebiliyor. Boy, bel, kol gibi ölçülerinizi girdiğinizde size özgü bir sanal 3D model oluşturabilen eufy Smart Scale, fitness yolculuğunuzdaki değişimlerinizi ayrıntılı bir şekilde görebilmenizi sağlıyor. eufy Smart Scale, ultra hassas sensörleri sayesinde, ağırlığınızdaki ince değişiklikleri 50 g’ye kadar doğru bir şekilde algılayabiliyor.

Her iki tartıda Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı kullanarak verilerinizi kolayca EufyLife uygulamasına yükleyebilmenize izin veriyor, Apple Health, Google Fit veya Fitbit ile senkronize olabiliyor. Suya dayanıklı şekilde tasarlanan eufy Smart Scale, banyoda bile rahatça kullanılabiliyor. Uygulamaya sınırsız kullanıcı eklenebiliyor, bebek ve evcil hayvan modlarıyla bebeğinizin veya evcil hayvanınızın sağlıklı, günlük büyümesini izleyebilmenize de fırsat veriyor. Anker eufy Smart Scale P2 Akıllı Tartı, tüm bu özelliklere ek olarak günlük kalori alımınızı kaydederek size ne kadar kalori tüketmeniz gerektiği konusunda kişiselleştirilmiş iç görüler sunuyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu