Yeni nesil Vision Pro, 2025 yılında yarı fiyatıyla satışa sunulacak!

Amerikan teknoloji devi Apple, yeni nesil Vision Pro gözlüğünü 2025 yılında mevcut versiyonunun yarı fiyatıyla satışa sunmayı planlıyor.

Yayınlanan son raporlara göre şirket, şu anda ikinci nesil Vision Pro için çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar 1. nesil Vision Pro’nun teslimatları başlamasa da şimdiden ikinci nesille ilgili bilgiler gelmeye başladı. Aktarılanlara göre 2025 yılında bizlerin karşısına ikinci nesil Vision Pro çıkacak ve ikinci nesille birlikte gözlük, birinci nesli gibi 3.499 dolarlık bir fiyat etiketi yerine daha uygun fiyatlı olacak. Şu anda markanın fiyatı 1.500 dolar ile 2.500 dolar arasında konumlandırmayı planladığı konuşuluyor.

2024 yılında piyasaya sürülecek olan birinci nesil karma gerçeklik gözlüğü rakiplerine kıyasla oldukça farklı olarak karşımıza çıkacak. İçerisinde yer alacak olan M2 ve R1 işlemcileriyle birlikte gözlük, oldukça yüksek bir teknolojiye sahip olacak ve bu sayede kullanıcılarına oldukça farklı bir deneyim yaşatacak. Özellikle cihazın Apple ekosistemindeki diğer cihazlara beraber kuracağı entegrasyonla birlikte pek çok farklı bilgiyi gözlük üzerinden görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca istediğiniz zaman filminizi herhangi bir ekrana gerek duymadan gözlük üzerinden de izleyebileceksiniz.

2024 yılında az sayıda üretimle karşımıza çıkacak olan ürünün fiyatı oldukça yüksek. Ancak ikinci nesil Vision Pro ile birlikte fiyat etiketi 2.000 dolar civarına çekilirse karma gerçeklik gözlüğünün popülaritesi oldukça artabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu