Apple, Vision Pro’nun satış tarihini açıkladı!

Amerikan teknoloji devi Apple, son yaptığı paylaşımla birlikte Vision Pro karma gerçeklik gözlüğünün satış tarihini paylaştı.

Şirket tarafından aktarılan son bilgilere göre yeni Vision Pro, 2 Şubat itibariyle ABD’de satışa sunulacak. Kullanıcılar isterlerse cihazı hem online mağazalardan hem de en yakın Apple Store’lardan satın alabilecekler. Aktarılanlara göre ön siparişler ise 19 Ocak itibariyle alınmaya başlanacak.

Bugün yapılan basın açıklamasında Tim Cook, satış tarihi açıklanan Vision Pro ile ilgili şunları söyledi: “Uzamsal hesaplama çağı geldi. Apple Vision Pro, şimdiye kadar yaratılmış en gelişmiş tüketici elektroniği cihazıdır. Devrim niteliğindeki ve büyülü kullanıcı arayüzü, bağlantı kurma, yaratma ve keşfetme şeklimizi yeniden tanımlayacak.”

  • Apple CEO’su Tim Cook, Vision Pro ile ilgili açıklamalarda bulundu!
  • Apple Vision Pro, 1 TB'lık depolama alanıyla sunulabilir!

Yeni Vision Pro, 256 GB depolama kapasitesiyle birlikte 3.499 dolarlık bir fiyat etiketiyle müşterilerin karşısına çıkacak. 256 GB dışında herhangi bir seçeneğin sunulup sunulmayacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Buna ek olarak ZEISS optik ek parçaları da 99 ile 149 dolar fiyat etiketleriyle müşterilerle buluşacak.

Şimdilik net bir açıklama yapılmasa da diğer ülkelerde cihazın bu yılın sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Teknik tarafla ilgili bilgi vermek gerekirse cihazda yeni R1 işlemcisiyle birlikte çalışan M2 işlemcisi yer alıyor. İşlemci; 12 kameradan, 5 sensörden ve 6 mikrofondan aldığı bilgileri işleyebiliyor. Optic ID teknolojisi sayesinde iris taramasıyla cihazın güvenliği sağlanıyor. Gözlük 2 farklı micro-OLED ekran yer alıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu