Apple’dan iki yeni AirPods modeli geliyor!

Amerikan teknoloji devi Apple, bu yıl içerisinde iki yeni AirPods modeli piyasaya sürmeyi planlıyor.

Ünlü Bloomberg analisti Mark Gurman tarafından Power On bülteninde paylaşılanlara göre Apple, Mayıs ayı itibariyle iki yeni AirPods modelinin seri üretimine başlayacak. Üretilecek olan iki model de Pro ailesinde yer almayacak. Ürünlerden bir tanesi AirPods 3’ün yerini alacakken diğeri farklı bir şekilde konumlandırılacak.

Yenilenen tasarımlara sahip olması beklenen modeller USB-C girişine sahip olacak. Modellerden daha premium olanı ise AirPods Pro’da karşımıza çıkan Find My ve Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip olacak. Bu sayede Apple, ilk kez Pro olmayan bir kablosuz kulaklık modelinde Aktif Gürültü Engelleme özelliği ile karşımıza çıkacak.

Gurman tarafından belirtilenlere göre şu anda cihazlar B768E and B768M kodlarına sahip. Gurman’a göre Apple, yeni AirPods modellerine oldukça güveniyor. Bu kapsamda şirket, yeni kulaklık modellerinden yaklaşık 20 – 25 milyon adet üretmeyi planlıyor. Amerikan teknoloji devi ürünleri iPhone 16 serisi ile birlikte sonbahar aylarında düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtmayı düşünüyor.

Bu modellere ek olarak Apple‘ın kulak üstü kulaklık modeli olan AirPods Max ise bu yıl içerisinde bir güncelleme alarak USB-C portuna sahip olacak. Güncellemeyle birlikte port dışında herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Yeni AirPods Pro modeli ise 2025 yılında bizlerin karşısına çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu